Loading...

Om oss

Vi i KILDE er dansepedagoger som bruker vår kompetanse innen bevegelse og undervisning for å gjøre hverdagen bedre for folk i alle aldre, i ulike livsfaser - der de er. 

Mer bevegelse til barn™ er et digitalt tilbud til ansatte i barnehager, grunnskolen og andre institusjoner. Gjennom vår digitale verktøykasse vil du enkelt kunne lære deg, og gjennomføre kreative danseleker med barna. Barna vil oppleve økt kroppsbeherskelse og rytmeforståelse. De vil også oppleve trygghet til å slippe seg løs.

Våre dansepedagoger

Charlotte Korrell

Charlotte er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole (2005-2008), hvor hun tok en bachelor i dans og pedagogikk, med jazzdans som hovedfag. Hun har lang erfaring innen danseundervisning av barn og ungdom, både fra kulturskoler, private danseskoler, Den kulturelle skolesekken, AKS og barnehage. 

Katrine Lorentzen Epland

Katrine er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole (2008-2011), hvor hun tok bachelor i dans og pedagogikk, med jazzdans som hovedfag. Hun har jobbet som dansepedagog ved Norsk ballettinstitutt siden 2009, samt undervist ved KGB dans og ballett i Bærum og Studio Dynamica i Drøbak. I tillegg har hun lang erfaring med å undervise kreativ barnedans i flere barnehager og AKS/SFO. Katrine har vært medeier i KILDE siden 2017.

Anette Teveldal

Anette er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole (2008-2011) hvor hun tok en bachelor i dans og pedagogikk, med jazzdans som hovedfag. Hun har lang erfaring innen danseundervisning av barn og ungdom.
Siden 2009 har hun jobbet som dansepedagog ved West End Studios i Oslo hvor hun har undervist barn i alle aldre. I tillegg har hun undervist dans i barnehager og på AKS/SFO. Anette har vært medeier i KILDE siden høsten 2021.

Hilde Sandstad

Hilde har hovedfag i jazzdans og barnedans 4-7 år i fra Den Norske Balletthøyskole (1994-1997). Hun har lang erfaring med å undervise barn. Hun har undervist i Trondheim, Arendal, Oslo og Lørenskog på flere ballettskoler og AKS/SFO.
Hilde har vært medeier i KILDE siden høsten 2003.

Mette Kjær Enger Løge

Mette er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole (1994-1997) og har undervist barn i alle aldre i barnedans og ballett, ved flere ballettskoler i Oslo og omegn.
Mette startet KILDE i 2001.